Total News – Portal de stiri din Alba Iulia | [ Stiri Alba ]

CategoriiOptimizare SEO

optimizare seo

Optimizarea SEO si efectele promovarii in Google | AlbaDesign

optimizare-seo

Ai un site frumos si optimizat corespunzator din punct de vedere onpage? La ce folos daca acesta nu este vizibil in primele rezultate din Google? Scopul optimizarii seo este acela de a creste notorietatea site-ului, si de al face relevant atat pentru motoarele de cautare cat si utilizatori.

Multi cred ca este suficient sa ai un site sau un magazin pentru cresterea numarului de clienti si al vanzarilor. Total gresit, e ca si cum ai avea un magazin de care nu stie nimeni si astepti ca acesta sa iti aduca profit. La fel ca si in cazul unui magazin fizic, care, pozitionat in mijlocul unui bulevard aduce vanzare pe masura locatiei, acelasi principiu se aplica si in cazul unui magazin online pozitionat in prima pagina din Google.

Pentru a te pozitiona inaintea concurentei ai nevoie in primul rand de un website bine structurat, accesibil ce confera continut de calitate, actualizat periodic.

Consideram ca nimeni nu cunoaste in totalitate algoritmul Google, algoritmul de ordonare a site-urilor, dar putem spune din experienta ca exista o serie de tehnici si factori de optimizare seo, ce nu trebuie sa lipsesca din compozitia unui site. Trebuie sa intelegeti ca optimizarea seo porneste de la o strategie, ce se dezvolta, pe baza unei analize atente asupra propriului site precum si cel al competitorilor si este un proces care se executa constant, periodic ce nu se incheie odata cu finalizarea site-ului.

Daca citesti acest comunicat inseamna ca sti cat de importanta este promovarea in dezvoltarea afacerii tale si ca orice lucru important este bine sa fie tratat cu seriozitate si implicare. De aceea, de cele mai multe ori, alegerea agentiei seo face diferenta dintre succes si esec si trebuie sa fim constienti cu totii ca nu putem face perfomanta fara implicare si mai ales fara investitii.

In concluzie,

Sfatul nostru este sa colaborati cu o agentie full-service, care cunoaste atat procesul corect de realizare al unui site web cat si tehnicile si strategiile de implementare si optimizare seo, ce va pot oferi rezultate pe masura asteptarilor.

Despre AlbaDesign S.R.L.

AlbaDesign reprezinta agentia de web design, marketing si optimizare seo, full-service care ajuta firmele sa isi creasca numarul de clienti si implicit vanzarile prin implementarea de strategii de optimizare seo si campanii de promovare web eficiente. Specialistii Alba Design, au ajutat multe companii, afaceri din diferite domenii sa sa remarce si sa cunoasca succesul prin promovarea eficienta, pe internet a produselor si serviciilor oferite.

Dorin Iogea, CEO & Founder AlbaDesign
SC WEB ALBADESIGN SRL
Telefon + 40 733 394 873 ; +40 755 224 579

Website: www.albadesign.ro
office@albadesign.ro

SEO – Intre Mit si Realitate

888

Ce este SEO si in ce mod ne “afecteaza” afacerea ?

Noţiunea de SEO a apărut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adică: optimizarea pentru motoarele de căutare. În acelaşi timp, aceeaşi abreviere se referă şi la persoanele care practică această „meserie”. SEO este o realitate şi reprezintă ştiinţa care studiază felul în care algoritmii motoarelor de căutare culeg, editează şi prezintă paginile web în rezulatele căutării ; Mai popular spus , SEO este arta de a va aduce site-ul web in topul clasificarilor cautarilor de date .

DE CE ATI DORI SA AJUGETI IN TOP PE GOOGLE ? O SA MENTIONEZ MAI JOS DOAR TREI MOTIVE :

– motoarele de cautare sunt modul prin care 90 % dintre oameni localizeaza resursele de pe internet de care au nevoie,iar Google are o cota de piata de 75 % in Europa si America de Nord,Abordarea mea este focalizata pe Google , deoarece este motorul de cautare cel mai important,dar include sfaturi si despre alte motoare de cautare,acolo unde este relevant

Continue reading “SEO – Intre Mit si Realitate” »

Cat de eficient este site-ul dvs ?

555

Indiferent daca aveti un site Web nou-nout sau daca existati de mai mult timp pe internet,in acest articol vor exista multe idei si solutii care sa va provoace gandirea ; Pornind de la un motto chinez ce exemplifica perfect modul de abordare al problemei ; Citez : ” Ocazia de a invinge inamicul este oferita chiar de catre acesta “

Continue reading “Cat de eficient este site-ul dvs ?” »

Erori frecvente in selectarea cuvintelor cheie

motion-blur3

Majoritatea oamenilor abordeaza SEO cu o preconceptie sau prejudecata despre cele mai bune cuvinte-cheie ale lor.In mod obisnuit,ei se inseala fie complet,fie partial. Cand selectati cuvintele cheie trebuie sa evitati cinci erori frecvente:

– promovarea numelui firmei
– stabilirea unor termeni ezoterici si specifici domeniului furnizorului
– clasificarea pentru cuvinte unice nu pentru lanturi de cuvinte
– copierea cuvintelor competitorilor
– utilizarea cuvintelor cheie in mod abuziv ( exagerat )

Continue reading “Erori frecvente in selectarea cuvintelor cheie” »

Importanta Page Rank-ului in rezultatele Google

PenaltyCard

Din punctul meu de vedere importanta Page Rank-ului nu mai are aceiasi semnificatia ca altadata .Page Rank-ul a devenit doar o notare , de cele mai multe ori inutila , facuta de Google pentru website-uri ce incurajeaza speculatii web sa vanda acest ” beneficiu ” la preturi avantajoase

Ar trebui sa incepem prin a defini Page Rank-ul: Ce este Page Rank ?

PageRank este un algoritm de analiza a hiperlegaturilor din Internet, folosit de motorul de cautare Google, pentru a acorda o pondere fiecarui element dintr-o multme de documente interconectate prin hiperlegaturi, cu scopul masurarii importantei relative in cadrul multimii. Daca pagina A contine un link (o legatura) catre pagina B, se presupune implicit ca A afirma despre B ca acesta este important, deci B trebuie sa fie mai bine cotat în clasamente. Cu cat exista mai multe legaturi calitative catre un sit, cu atat PageRank-ul acestuia va fi mai mare si locul in clasament mai inalt. Coeficientul PageRank este un numar intreg care poate lua valori între 0 si 10.”-u

Formula de calcul a Page Rank-ul :

PR ( Page Rank-ul ) este calculat cu o formula de mai mult de 500 de milioane de variabile si mai mult de 2 miliarde de termeni. PageRank foloseste structura vasta de legaturi web ca o unealta organizationala .

Continue reading “Importanta Page Rank-ului in rezultatele Google” »