Total News – Portal de stiri din Alba Iulia | [ Stiri Alba ]

EFECTELE POZITIONARII IN PRIMA PAGINA DIN GOOGLE:

prima-pagina-din-google-

FAPT: 84 % dintre internauti acceseaza / viziteaza doar site-urile ce apar pe prima pagina din Google.

Ganditiva putin ce inseamna asta. Imagineaza-ti ca Webul ar fi un oras gigantic, in care se afla magazine. Daca site-ul tau ar figura in top 10 din Web, asta ar fi echivalent cu a avea magazinul pe principala artera comerciala a orasului sau langa intrarea in cel mai mare mall din istoria omenirii. Daca nu figurati in top 10 rezultate Google ( din prima pagina ) este ca si cum ati avea magazinul undeva la periferia orasului. O pozitie optima intr-un mall major va asigura un trafic masiv, cu oameni care intra si ies intr-una din magazin. Pe Web, o pozitie de Top pe Google are exact acelasi efect.

Cercetarile recente au aratat ca puterea unei clasificari in top este chiar mai mare decat sugereaza cifra statistica de 84%. Aparent, cu cat afacerea ta se apropie mai mult de pozitia numarul unu, cu atat aveti sanse mai mari de a va convinge realmente vizitatorii sa cumpere produsul sau serviciul pe care il mediatizati. Este aproape ca si cum navigatorii pe internet asociaza o pozitie de top pe Google cu un brand de calitate.

Este fascinant cum, puterea internetului si potentialul sau contribuie la transformarea afacerilor, a politicii si a intregii noastre societati. Se estimeaza ca pana in anul 2020, un procent de peste 60 % dintre toate vanzarile , vor fi efectuate online.

despre autor vezi toate postarile site-ul autorului

admin