Total News – Portal de stiri din Alba Iulia | [ Stiri Alba ]

Dan Capatos a vorbit deschis despre boala de care suferă fiul său:

DAN CAPATOS

”A moștenit-o de la mine” Dan Capatos a vorbit deschis despre boala de care suferă fiul său: ”A moștenit-o de la mine”

Dan Capatos, cunoscutul prezentator Antena 1, a vorbit deschis la Antena Stars despre boala pe care i-a transmis-o genetic fiului său și care sunt măsurile pe care le-a luat de îndată.

Fiul lui Dan Capatos suferă de o afecțiune moștenită chiar de la el, conform declarațiilor făcute de prezentatorul Antenei 1 la Antena Stars.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani.

L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv”, a dezvăluit Dan Capatos la Răi da’ buni!

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a mai spus Dan Capatos la Antena Stars.

despre autor vezi toate postarile site-ul autorului

admin