Total News – Portal de stiri din Alba Iulia | [ Stiri Alba ]

7 SFATURI PENTRU SUCCESUL IN GOOGLE:

7-sfaturi-pentru-succesul-in-google

Iti prezint mai jos principalele sapte sfaturi pentru clasarea site-ului tau intr-o pozitie de top in principalul motor de cautare Google:

  1. Gaseste o nisa foarte buna si creeaza continut de calitate. Ofera utilizatorilor tai motive temeinice pentru a reveni pe site-ul tau. Furnizand continut unic, de calitate aveti sanse mari sa va cresteti relativ repede pozitia site-ului in Google.

 

  1. Puneti fundatiile corecte. Gazduiti site-ul la un furnizor rapid si flexibil si structurati site-ul simetric, utilizand logica in stabilirea numelui de domeniu, a structurii directoarelor si a numelor de fisiere.

 

  1. Fa tot ce poti cu activele aflate sub controlul tau din punct de vedere al SEO on page, dar tine seama de faptul ca in felul acesta ajungi abia la linia de start in cursa pentru o clasificare decenta in Google. SEO nu este doar un simplu exercitiu in copy-writing decent.

  1. Petreceti mai mult timp pentru scrierea de articole si ciomunicate de presa online. Asigurati un “carlig”. Site-ul tau trebuie sa fie meritoriu si plin de resurse excelente.

  1. Utilizati publicitate platita dar numai drept completare la o campanie de cautare organica decenta ( nu invers ). Economisiti bani prin tintirea de termeni long-tail, reglaje Match Driver si conceperea de pagini de destinatie excelente.

  1. Daca afacerea ta are orientare locala, concentreaza-te asupra listarilor in directoarele locale, asupra geo-tintirii, a optimizarii limbii si a optimizarii Google Earth/KML. Pe masura ce Webul devine tot mai local, investitia ta va devenii profitabila.

  1. Creati un blog de sfaturi in nisa in care activati si conferiti vizitatorilor posibilitatea de a va cita sau de a pune taguri, in acest mod veti sindicaliza continutul. Sporeste-ti prezenta pe wiki-uri “ lentile “ si alte site-uri de tip social media pentru ati proteja clasificarile pe viitor.

despre autor vezi toate postarile site-ul autorului

admin